Logo

Klankschalen en Vijf Tibetanen

tibetaanseklankschalen

1 zaterdagochtend per maand kun je van 10 – 11:30u in Yogastudio Licht ervaren wat een klankschalenbad in combinatie met de Vijf Tibetaanse Riten voor je kan betekenen.

Klankschalen
Als je hebt gezien wat de trillingen van klankschalen teweegbrengen in watermoleculen, en weet dat water het hoofdbestanddeel is van het menselijk lichaam, begrijp je hoe klankschalen enorm kunnen bijdragen aan gezondheidsverbetering, ontspanning, heling en ons gevoel van welbevinden. Door tijdens de wonderlijke klankschalenreis waar te nemen en te laten zijn, kan er heling plaatsvinden en maak je weer ruimte voor jouw eigen liefdevolle essentie.

Katherina Bornefeld is een gediplomeerd klankmassagetherapeut en zij werkt vanuit een sterk ontwikkelde intuïtie. Het in balans brengen van de menselijke energieën op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau staan daarbij centraal. Uit ervaring kan ik, en kunnen vele mensen met mij, zeggen dat een klankschalensessie van Katherina enorm ontspant en tegelijkertijd van alles aanraakt en in beweging brengt. Geen enkele sessie lijkt op de vorige of de volgende; steeds opnieuw is het een reis vol verrassingen.

Vijf Tibetanen
Het maandelijkse klankschalenbad wordt voorafgegaan door de Vijf Tibetaanse Riten. De uitwerking van deze oefeningen is groot. Ze werken sterk door op de energiecentra in het lichaam en herstellen de verstoringen daarin. Verder stimuleren ze diverse zenuwcentra, klieren en organen in het lichaam waardoor ze een sterk immuunsysteem en een evenwichtig hormonaal klimaat bewerkstelligen. Bovendien maken ze je lichaam soepel en sterk, zorgen ze voor minder stress, minder spanning in de spieren, een betere ademhaling en spijsvertering, en een goede doorbloeding. Doordat ze op zoveel verschillende manieren positief bijdragen aan je hele systeem worden ze ook wel de Vijf Tibetaanse Verjongingsrituelen genoemd.

Door het klankschalenbad vooraf te laten gaan door de Vijf Tibetaanse Riten, worden  de effecten van beide versterkt. Als je het fijn vindt, kun je na de sessie nog even nazitten met een lekker kopje Ayurvedische kruidenthee (inclusief in de prijs). En als je toe bent aan nog meer verwennerij; schroom niet om in Dave’s Kitchen van één (of meer) van de eerlijke en gezonde heerlijkheden te genieten!

houdingentibetanen

 

Aanmelden

Een sessie van ongeveer anderhalf uur inclusief Ayurvedische kruidenthee kost € 15,- (er zijn ook cadeaubonnen beschikbaar!)

Het maximum aantal deelnemers per keer is 15.

Je kunt je aanmelden door hier in te loggen en de sessie online te boeken volgens de instructies.

De data voor deze ontspannende en helende zaterdagochtenden voor het komende seizoen zijn: 20 januari, 10 februari, 10 maart, 7 april en 2 juni.

Vanaf 9:45u is de deur open. Om 10 uur gaan we beginnen.