Logo

Privésessies

Je kunt (eventueel naast groepslessen) privé yoga- en meditatielessen, en clearing sessies boeken. Deze lessen worden op maat gemaakt, volledig afgestemd op jouw wensen en doelen.

De Clearingsessies duren 30 – 45 minuten. Andere privésessies duren 60 – 90 minuten.

De sessies worden in overleg gepland. Betaling van een serie van 5 sessies mag in één keer maar, in overleg, ook in termijnen.

Voor meer informatie over de tarieven van privésessies kijk je hier.

Tijdens de sessies bouw ik op kennis vanuit de yoga opleiding bij Dirk-Jan Lust, de Critical Alignment Therapie opleiding bij Gert van Leeuwen, de Clearing trainingen bij Juno Burger, en kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens de opleiding lichaamsgerichte psychotherapie. Deze kennis combineer ik met het vermogen helder te voelen, liefdevolle beschikbaarheid  voor mensen, en de enorme ruimte en diepgewortelde intentie die ik ervaar om alles wat menselijk is er vanuit compassie en zonder oordeel te laten zijn.

Je kunt kiezen voor één van onderstaande mogelijkheden. Of voor een combinatie hiervan in een traject van meerdere lessen.

1. Combinatie yoga en meditatie heilzaam voor iedereen die:

  • Kennis wil maken met yoga en meditatie op een persoonlijke manier en met veel aandacht voor het individuele proces
  • De stap naar yoga/meditatie in een groep nog te groot vindt
  • Persoonlijk en professioneel begeleid wil worden in persoonlijke groei en bewustwording

2. Yoga therapie gericht op lichamelijke klachten heilzaam voor mensen:

  • Met lichamelijke klachten die hun oorzaak vinden in de wervelkolom (o.a rugpijn, nekpijn, whiplash, RSI (CANS), pijn aan de schouders, hernia, bekkenklachten maar ook aan de wervelkolom gerelateerde klachten in armen en benen, zoals uitstraling, pijn of krachtverlies) die, eventueel voorafgaand aan deelname aan groepslessen, met professionele en betrokken aandacht begeleid willen worden naar meer mobiliteit, het verminderen/oplossen van klachten, en een groter lichaamsbewustzijn. Voorafgaand aan de werkelijke les is een intake nodig waarin klachten, doelen en een behandelplan besproken worden en wordt uitgelegd wat de therapie lessen kunnen betekenen in de weg naar herstel.
  • Die (eventueel voorafgaand aan deelname aan groepslessen)  ter preventie van klachten, en om het lichaam soepel en jong te houden, het lichaamsbewustzijn willen vergroten en de houding willen verbeteren. Er wordt ruim aandacht gegeven aan uitleg over de verschillende hulpmiddelen, de technieken en de manieren om persoonlijke doelstellingen te bereiken en klachten te verminderen.

De oefeningen worden gekoppeld aan dagelijkse bewegingen als staan, zitten, lopen, bukken, tillen.

De therapie is geschikt voor een ieder die gemotiveerd is om inzicht te krijgen in zijn of haar klacht en zelfstandig wil leren oefenen om het lichaam zichzelf te doen helen. Voor iedereen die niet langer afhankelijk wil zijn van hulpverleners.

Na de therapie kan ervoor gekozen worden om in te stromen in de groepslessen nek-schouder-rug yoga.

De resultaten die met Critical Alignment therapie worden geboekt zijn zo goed dat  o.a. het AMC  patiënten na behandeling voor hun klacht doorverwijst naar een Critical Alignment therapeut.

3.  Clearing:

 

Omdat het best lastig is om met woorden duidelijk maken wat een clearing kan betekenen voor mensen en dieren, kun je vanaf nu gebruik maken van een kennismakingskorting van 50%,
Zelf ervaren zegt meer dan alle woorden die ik kan bedenken om de werking en het effect uit te leggen.

Dus… heb je behoefte aan:

meer rust in je hoofd
meer energie
meer focus
minder stress
een betere nachtrust
een vrijer & blijer leven..?

En/of heeft jouw hond, kat of ander huisdier last van:

angst
neerslachtigheid
rusteloosheid
of andere symtpomen die voortkomen uit spanning/stress?

Dan betaal je de eerste keer slechts de helft van de prijs van een losse sessie namelijk €25,-..Als je daarna meerdere sessie wilt boeken, hangt het tarief van een aantal factoren af. Voor meer informative over de tarieven kijk je hier.

Hieronder volgt meer informatie over hoe het principe van een clearing.

Tijdens een clearing maak ik gebruik van een prachtige en o zo logische methode die ik me tijdens trainingen van Juno Burger (en door dagelijkse toepassing in mijn eigen leven) heb eigengemaakt. We bouwen in ons leven gaandeweg spanning op doordat we de emoties, gedachten en oordelen die we vormen als gevolg van wat we meemaken persoonlijk maken. We identificeren ons ermee. Omdat we het idee hebben dat we de (negatieve, onrustige en gespannen) emoties en gedachten zijn, willen we ze begrijpen, analyseren. We willen er zo snel mogelijk vanaf, de boel fixen. We onderdrukken dat wat we niet willen. Of, op een mooiere, meer spirituele manier geformuleerd, we focussen ons op loslaten van, of energetische bescherming tegen, alle negatieve energie. Al deze methodes zijn gebaseerd op het niet willen van, en op weerstand bieden tegen, dat wat is. Dit creëert (toxische) spanning in ons systeem. Deze spanning zorgt voor blokkades in de energiestroom. De levensenergie kan niet langer vrijuit stromen met alle gevolgen van dien.

Het is niet alleen zo dat omstandigheden (door identificatie met wat we ervaren) spanning in ons teweegbrengen. Door spanning in ons systeem, creëeren we ook spanning in ons dagelijks leven. Angst of boosheid in ons zorgen ervoor dat we angstige situaties en boosheid in de buitenwereld tegenkomen. Het is dus niet de boze buitenwereld die schuldig is aan alles wat wij moeten doormaken. Het zijn onze geconditioneerde reacties die ons co-creator van die boze buitenwereld maken.

Natuurwetmatig is het zo geregeld dat spanning (opgehoopte, geblokkeerde energie) altijd zoekt naar ontlading. Dit geldt voor alle soorten spanning. Alles is namelijk energie. Ook dit is een natuurwet. Tijdens een sessie stem ik me af op jouw energie en maak bewust contact met de aanwezige spanning in jouw systeem. Door de spanning er vanuit compassie en zonder oordeel simpelweg te laten zijn, zonder te willen weten waar ze vandaan komt of wat ze betekent, krijgt de spanning de ruimte om te ontladen en jou, via mij, te verlaten. Geen zweverig gedoe dus. We maken simpelweg gebruik van de wetten van de natuur. Jouw levensenergie krijgt weer de ruimte om te stromen. Bijkomend gevolg is dat je ook in je dagelijks leven minder spanning zult tegenkomen. Resultaat?

Lichter Bewegen, Lichter Denken, Lichter Leven

NB: Niet alleen mensen hebben veel baat bij deze simpele maar geweldig effectieve methode voor het afvoeren van spanning.
Bij dieren werkt het zeker zo doeltreffend.
En de spanning die wordt afgevoerd, komt niet meer terug (mits je huisdier niet structureel aan dezelfde spanning wordt blootgesteld).

4. Heaven on Earth – Clearing & Massage

 

Iedere dinsdag bundelen Charlotte van Heezick van Lotus Yoga Massage & Edith Atkins van Yogastudio Licht hun krachten om jouw ontspanning naar een hoogtepunt te brengen.

De totale behandeling duurt 90 minuten.  

Tijdens de  eerste helft van de behandeling laat je door middel van een clearing spanning los.

Vervolgens mag je je overgeven aan de gouden handen van Charlotte van Heezick,.

Charlotte masseert met haar zachte en zeer intuïtieve handen op een bijna therapeutische manier.

Ze tilt jouw ontspanning in de tweede helft van de behandeling naar een hemels niveau. 

De effecten van de behandeling werken lang door, en kunnen je leven zelfs blijvend verlichten.