Logo

Workshops en meer

Klanschalen & Vijf Tibetanen met Katherina Bornefeld

Data: 26 januari en 30 maart 2019

Op deze zaterdagochtend  kun je in Yogastudio Licht van 10:00 – 12:00u ervaren wat een klankschalenbad in combinatie met de Vijf Tibetaanse Riten voor je kan betekenen.
Als je hebt gezien wat de trillingen van klankschalen teweegbrengen in watermoleculen, en weet dat water het hoofdbestanddeel is van het menselijk lichaam, begrijp je hoe klankschalen enorm kunnen bijdragen aan gezondheidsverbetering, ontspanning, heling en ons gevoel van welbevinden.

Katherina Bornefeld is een gediplomeerd klankmassagetherapeut en zij werkt vanuit een sterk ontwikkelde intuïtie. Het in balans brengen van de menselijke energieën op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau staan daarbij centraal. Uit ervaring kan ik, en kunnen vele mensen met mij, zeggen dat een klankschalensessie van Katherina enorm ontspant en tegelijkertijd van alles aanraakt en in beweging brengt. Geen enkele sessie lijkt op de vorige of de volgende; steeds opnieuw is het een reis vol verrassingen.

Het maandelijkse klankschalenbad wordt voorafgegaan door de Vijf Tibetaanse Riten. De uitwerking van deze oefeningen is groot. Ze werken sterk door op de energiecentra in het lichaam en herstellen de verstoringen daarin. Verder stimuleren ze diverse zenuwcentra, klieren en organen in het lichaam waardoor ze een sterk immuunsysteem en een evenwichtig hormonaal klimaat bewerkstelligen. Bovendien maken ze je lichaam soepel en sterk, zorgen ze voor minder stress, minder spanning in de spieren, een betere ademhaling en spijsvertering, en een goede doorbloeding. Doordat ze op zoveel verschillende manieren positief bijdragen aan je hele systeem worden ze ook wel de Vijf Tibetaanse Verjongingsrituelen genoemd.

Door het klankschalenbad vooraf te laten gaan door de Vijf Tibetaanse Riten, worden  de effecten van beide versterkt. Als je het fijn vindt, kun je na de sessie nog even nazitten met een heerlijk kopje Ayurvedische kruidenthee.

Een sessie van 2 uur inclusief Ayurvedische kruidenthee kost € 17,50,-.

Aanvang: 10:00u. Inloop: vanaf 09:45u.

En als je wilt maak je er een helemaal een me-time dagje van met aansluitend een lekkere, bio lunch of heerlijk bio taartje in Dave’s Kitchen! 

De eerstvolgende data voor deze ontspannende en helende zaterdagochtenden zijn 26 januari en 30 maart 2019.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen (yogastudiolicht@ziggo.nl) of door te bellen (06-43640543).

 


 

Juno Masterclasses/workshops met Juno Burger 

Energy Awareness Masterclass

Eerstvolgende: vrijdag 29 maart 2019 van 19:00 – 22:00u

Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning?
Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest?

Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht.
Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop.
Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen.
Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken.

Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 22 jaar levensstudie naar het compassievolle hart. Hij legt je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

De lezing is van 20:00u tot ongeveer 22:00u..
Vanaf 19:00 ben je welkom voor een kopje koffie of Ayurvedische kruidenthee met een heerlijk biologisch, huisgemaakt taartje in Dave’s Kitchen.

De kosten zijn € 25,- incl. koffie/thee & taartje.

Als je interesse hebt, twijfel niet te lang.
Er is veel animo voor dit evenement!

Je kunt je  inschrijven door contact op te nemen via email: yogastudiolicht@ziggo.nl of te bellen 06-43640543.

1- Daagse workshop: Energetisch Reinigen met het Compassievolle Hart

Eerstvolgende: zaterdag 18 mei 2019 van 10:00 – 17:00u

Deze workshop opende voor mij een aantal jaar geleden de deur naar wat ik al wist maar waar ik nog niet bij kon. Een ware life-changer! (Edith)

Lees hieronder wat Juno Burger zelf over de workshop zegt.

“Tijdens dit 1-daagse programma verander je volledig je relatie ten opzichte van wat je voelt, denkt en ervaart. Door af te stemmen op jezelf, anderen en situaties die ogenschijnlijk buiten jezelf liggen, wordt je je bewust waar en wanneer je in verzet bent tegen datgene wat zich aandient. Je ontwikkelt je vermogen om bewuster subtiele energieën waar te nemen en leert compassie te gebruiken als ontmaskering van de illusie dat hetgeen je ervaart persoonlijk is.

We onderzoeken de mogelijkheid dat er wellicht niet zoiets bestaat als een negatieve gedachte of emotie maar dat de wijze waarop wij daarmee omgaan deze negatief maakt. De toepassing van deze realisatie brengt een energetische shift teweeg vanuit persoonlijke verkramping naar grenzeloosheid met het leven. Deze verschuiving is onmiddellijk voelbaar voor je zelf en anderen. Die zachte kracht, waarbij je jezelf beschikbaar maakt om datgene wat zich aandient te doorzien voor wat het werkelijk is, brengt verlichting op twee vlakken, Door het verzet in jezelf te transformeren leef je vrijer, tegelijkertijd ben je met bewustzijn en compassie beschikbaar voor anderen om moeiteloos spanning voor hen te los te laten.

Met deze manier van zijn kun je voor jezelf en anderen direct spanning ontladen en voorkomen dat je deze in de toekomst opnieuw opbouwt. Structureel spanning loslaten en niet langer opbouwen rondom dezelfde thema’s en patronen herstelt je energiesysteem en maakt het krachtiger.

Deze bijzondere dag maakt je bewust van de dynamiek van energie uitwisseling tussen jezelf en het leven, onderlinge relaties en situaties. Je krijgt praktische tools om deze realisaties direct toe te passen op jezelf, anderen en situaties dichtbij en op afstand. 

RealEase gaat niet over het manipuleren van de werkelijkheid, maar over je vermogen om daar bewust en zinvol mee om te gaan. Het zoeken naar iets anders dan ‘dit’ kan wegvallen en wat overblijft is het leven zelf, direct en ongefilterd. Dat is vrijheid!”

Juno maakt elk woord waar, zonder ook maar ergens pretentieus te worden of gebakken lucht te verkopen. Hij draagt zijn kennis, ervaring en oneindige wijsheid met liefde over.

LET OP: VOOR DEZE WORKSHOP GELDT EEN LEKKERE EARLY-BIRD KORTING!

Als je je voor 15 april inschrijft, betaal je €144,- i.p.v. €189,-.

Deze prijs is inclusief onbeperkt Yogi Tea / bio koffie en een heerlijke bio en vega lunch in Dave’s Kitchen (hap & sap gedeelte met terras in De Lichtplaats)

Je kunt je aanmelden door een email te sturen (yogastudiolicht@ziggo.nl) of door te bellen (06-43640543).