Logo

Waar

 

Yogastudio Licht maakt deel uit van De Lichtplaats (bevindt zich in gebouw De Groene Bark van De Bedrijvige Bij)

Adres: Provincialeweg 302/ Vlielandstraat 2 – 1506 MJ Zaandam (unit 169)

DE LICHTPLAATS is een samenwerkingsverband op het gebied van (lichamelijke, mentale en emotionele) gezondheid. We zijn ervan overtuigd dat we in deze verbinding, gedreven door passie en door middel van zuiver teamwork,  meer voor mensen kunnen betekenen dan alleen.

Je kunt hier terecht voor allerlei behandelingen, lessen, sessies en workshops, gericht op ontspanning, persoonlijke groei, heling, en een verhoogde kwaliteit van leven.

Denk hierbij aan coaching, kindercoaching, therapie, mindfulness, acupunctuur, healing, reading, Access BARS, etherische olieën, kruidengneeskunde, massage, yoga, kinderyoga etc.

Alle gezondheidswerkers binnen De Lichtplaats werken vanuit hun hart en zullen binnen hun mogelijkheden alles in het werk stellen om bij te dragen aan jouw gezondheid en welzijn.                            Mochten ze het nodig achten, dan verwijzen ze je door naar een behandelaar/coach/docent binnen De Lichtplaats die beter aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

Voor of na je behandeling, of gewoon als je zin hebt om even rustig te zitten, kun je in de entreeruimte aan de enorme leestafel of in de loungehoek genieten van een (h)eerlijk kopje koffie of kruidenthee, een overheerlijke & gezonde smoothie, een supervers soepje, of een biologisch taartje…

Als je vanuit de entreeruimte door de klapdeuren de lange gang inloopt, vind je de yogastudio helemaal achteraan aan je linkerhand.

In de gang is het fijn dat je rekening houdt met sessies en behandelingen die daar plaatsvinden en (stem-)geluidn tot een minimum beperkt.

 

De Lichtplaats is vanuit Statio Koog Bloemwijk binnen 10 minuten lopend te bereiken.

Er is op het plein voor de entreeruimte ruim voldoende plaats om gratis te parkeren.