Energy Awareness Masterclass

Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning?
Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest?

Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht. Het herontdekken van de directe en subtiele taal van je lichaam maakt je niet alleen bewust van energieën in en om je heen, maar ook van jouw geconditioneerde reacties daarop.
Je logische en meest waarschijnlijke respons is om wat je opmerkt te personaliseren, te willen begrijpen en op te lossen. Dit zijn precies de drie mechanismen die toxische spanning in je lichaam creëren en daarmee in en om je heen conflict veroorzaken.

Je kunt eenvoudig en direct je energiesysteem opnieuw opvoeden. Door je bewust te verbinden met de oneindige diversiteit van het leven zelf en die in haar directheid en volledigheid te omarmen worden oude patronen, overtuigingen en verslavingen ontkracht en voorkom je dat die weer opnieuw opbouwen.

Juno

In deze Energy Awareness Masterclass deelt Juno Burger zijn diepste, meest magische en praktisch toepasbare realisaties en ervaringen van 22 jaar levensstudie naar het compassievolle hart. Hij legt je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om alle facetten van het leven recht in de ogen te kijken, volledig te ervaren en daar niet door belast te worden.

Kosten & Tijd

De lezing is van 19:30u tot ongeveer 21:30u. Vanaf 19:00 ben je welkom voor een kopje koffie of Ayurvedische kruidenthee met een heerlijk biologisch, huisgemaakt taartje in Dave’s Kitchen.

De kosten zijn € 25 incl. koffie/thee & taartje.

Als je interesse hebt, twijfel niet te lang. Er is veel animo voor dit evenement!